Megérkezett hozzánk a Dell legújabb monitorja

2017. július 12. |

Dell P2417H Monitor elérhető a webáruházunkban.

Dell P2417H Monitor

 

Minden eddiginél hatékonyabb

A Dell P2417H 24 hüvelykes monitorral növelhető a munkahelyi hatékonyság, komfort és kényelem.

A komfort és a kényelem jegyében

Egyszerűen a kívánt szögbe, magasságra és helyzetbe állíthatja a monitort, így több monitor használatakor is nagyszerű látványban lesz része.

Munka, megszakítások nélkül : A vékony keret folyamatosabb, összefüggőbb megtekintési élményt nyújt, ha egyszerre több monitoron dolgozik.

Sokoldalúság, amelyre számíthat : Élvezze a teljes körű pozíciószabályozás előnyeit - a forgatási, döntési, magasságszabályozási és elfordítási lehetőségnek köszönhetően tökéletesen beállíthatja a monitor kívánt helyzetét.

Csatlakozás felső fokon : A monitor alján és oldalán található többféle porttal egyszerűen csatlakoztathatja a különböző eszközöket.

Kiváló megtekintési élmény

A Dell P2417H 24 hüvelykes monitor tökéletes a hosszú munkaidejű szakemberek számára, akiknek lenyűgöző képminőségű, mégis szemkímélő monitorra van szükségük.

Tökéletes képtisztaság : Élvezze a kiváló képminőséget - konzisztens színmegjelenítés a teljes ultraszéles betekintésiszög-tartományban, valamint 4 millió:1 dinamikus kontrasztarány.

Kényelmes munka, kevesebb stressz : A Dell ComfortView funkciójával csökkenthető a káros kékfény-kibocsátás, és az egyenáramú működésnek köszönhetően a villódzásmentesség is biztosítva van.

Képlékeny munkaterület : A Dell Easy Arrange segítségével egyszerűen egymás mellé rendezheti a futó alkalmazásokat.

Így is ismerheti: P 2417 H, P 2417H, P2417 H
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben