Meters Music

2018. március 7. |

Automatikus aktív zajcsökkentéssel rendelkező fejhallgatók érkeztek hozzánk...

Vásárláshoz kattintson ide
 
 
Aktív vizuális megfigyelés

Aktív vizuális megfigyelés

A fejhallgató bal és jobb oldalán lévő VU-méter egy vonalszintű analog kivezérlésjelző, amely dinamikus kinézetet nyújt a fejhallgatónak, és az Ön közelében lévő emberek “megnézhetik” zenéjének hangszintjét.
Pontosan úgy működnek, mint egy professzionális keverőpult jelszint mérője, így lesz egy pillanatra stúdió a mindennapi zene hallgatáshoz.
 
Protein bőr

Protein bőr

A valódi bőr fenntartható alternatívája. A protein bőr ugyanolyan minőségben állítható elő mint a valódi bőr. Az igazi bőrrel ellentétben, anyaga lélegző, és elfelejthető a használattól származó kellemetlen verejtékezés. Nincs felesleges 
 
Audio bemenet és USB

Audio bemenet és USB

Az öntött 3.5 jack aljzat lehetővé teszi a könnyed gyors csatlakozást a lejátszó egységgel a felhasználó számára. A LED-kijelzővel rendelkező USB aljzat a fejhallgató töltésére szolgál a mellékelt USB-kábellel annak érdekében, hogy a VU-Méteren láthatóvá váljon a zene.
 
Könnyűfém ötvözetű váz

Könnyűfém ötvözetű váz

A design számunkra nagyon fontos. A fejhallgató különleges megjelenésében, a minőségi felhasznált anyagok játszanak nagy szerepet. Az elsődleges szempont az OV-1 fejhallgató kialakitásakor a kényelmes zenehallgatás volt. Tervezésünk a könnyűfém ötvözettel – hogy kiálljuk az idő próbáját – vezetett a könnyű súlyú konstrukcióhoz.
 
Vásárláshoz kattintson ide
 
 
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben