A Marantz® bejelentette az AV8805 Full 4K Ultra HD többcsatornás előerősítőt

2018. január 24. |

Márciustól elérhető a webáruházunkban!

Eindhoven, 2018. január 12. - A Marantz, mint világelső cég a hangminőség terén, bemutatta a márka első 13 csatornás AV előerősítőjét, az AV8805-öt.  

A Marantz AV8805 tökéletesen kezeli az összes nagyfelbontású audio formátumot és kivételes surround hangminőséget biztosít, így a rendszer telepítők és a felhasználók számára biztosítja a rugalmasságot és a teljesítményt, emelett életre kelti a hanganyagokat. Az AV8805 processzor nemcsak 13.2 csatorna feldolgozási képességet tartalmaz, hanem a Marantz egyedülálló Hyper Dynamic Amplifier moduljával (HDAM) is rendelkezik dedikáltan minden csatornákhoz, valamint a teljes körű, vezeték nélküli multiroom audio lehetőségét is magában hordozza. Így a rendszer integrálók és a felhasználók zökkenőmentesen létrehozhatnak egy olyan, a teljes otthont felölelő hangrendszert amely nem hasonlítható a piacon található egyéb más termékhez sem.

Akik a végső házimozi élményre vágynak, azok számára a Marantz AV8805 a kompromisszum mentes megoldást jelenti. A többcsatornás AV processzor és előerősítő kiváló minőségű külső végerősítőkkel, vagy aktív hangsugárzókkal való használatra készült. A futurisztikus és minimalista dizájn ötvözésével a Marantz AV8805 kiváló térhangzást biztosít a legmodernebb 3D formátumokkal, beleértve a Dolby Atmos, a DTS:X és az Auro 3D dekódolást. Az Auro 3D egy jövőbeni ingyenes firmware frissítéssel érkezik majd. Továbbá, köszönhetően a nyolc csúcsminőségű, prémium minőségű AK4490 32 bites sztereó DAC-nak (az összes csatornára), az AV8805 tökéletesíti a hangminőséget az optimális hangzáshűség érdekében.

A szigorú mechanikai tesztek eredményeképpen a Marantz AV8805 kivételes konstrukció a legjobb minőség érdekében - a zene- és film lejátszáshoz. A rendkívül merev alváz - az érzékeny audio jeleket továbbító összes áramköri panel alapja - nem hagy esélyt a mikrofonikus hatás számára a nem kívánt rezgéseken keresztül. A nagyméretű fő kondenzátorokat tápláló túlméretezett toroid transzformátor egy extra 5 mm-es alumínium talppal van felszerelve az extra stabilitás érdekében. Az összes elektronikát a fő házon lévő rézlemez is támogatja, amely minden pillanatban garantálja a legjobb földelési kapcsolatot, és jelentősen javítja a jel/zaj arányt. Összesen 17 külön HDAM modult használ a legjobb csatornaelkülönítés érdekében, a referencia-szintű audio teljesítményhez. Végezetül mindent gondosan elfed a három darabból álló nehéz felső fedél.

Az egyedi integrátorok számára ideális az AV8805 szimmetrikus XLR sztereó bemenete, valamint a kiválasztható 15.2-es szimmetrikus XLR kimenet, amely két mélynyomó kimenetet, front magasság/szélesség kimeneteket és felső csatorna kimeneteket tartalmaz. Ez a kiterjedt, szimmetrikus XLR kompatibilitás biztosítja a csúcsminőségű teljesítményt az otthonokban és a stúdiókban, míg a 15.2-es RCA előfok kimenet további kompatibilitást biztosít számos végerősítő típussal vagy aktív hangfallal.

Ezenkívül az AV8805 tovább javítja a hangminőséget azáltal, hogy az összes jelet finoman kezeli a Current Feedback (áram visszacsatolás) topológiában a Marantz HDAM modulokon keresztül, mielőtt továbbítaná az XLR vagy RCA kimenetekre és a különálló végerősítőkre azt. A világszínvonalú házimozi és audio élményeket kereső felhasználók számára rendelkezésre áll egy Phono MM stage is, ami tökéletes élményt biztosít a vinyl szerelmesei számára. A Wi-Fi és a Bluetooth™ által kínált fejlett vezeték nélküli kapcsolatok számos funkciójának támogatására az AV8805 a teljes vezeték nélküli multiroom rendszer kulcsfontosságú elemévé válik. A felhasználók kedvenc zenéjüket bárhol és mindenütt élvezhetik otthonukban. A streaming lehetőségek olyan partnerekkel érhetők el, mint a Spotify, a TuneIn, az Internet rádió, az Amazon Prime Music, a JUKE, a Soundcloud, a TIDAL, a Napster, a Deezer és az Apple Airplay. A jövőbeni firmware-frissítéssel az AV8805 kiegészül az Amazon Alexa Smart Home Skill for Entertainment Devices funkcióval, így a felhasználók képesek lesznek hangutasításokkal vezérelni a csatlakoztatott Amazon Alexa eszközöket, és natív vezérléssel tudják majd kezelni különböző funkciókat, beleértve a be- / kikapcsolást, a némítás / visszahangosítás, a zenelejátszás / szünet, a külső bemenet kapcsolását és a támogatott streaming szolgáltatások lejátszását (ezek elérhetősége országonként változik).

A Marantz AV8805 fejlett video szekciót is kínál, teljes 4K kompatibilitással, amely mind a nyolc HDMI bemeneten teljes mértékben megfelel a legmodernebb HDMI csatlakozásnak és a HDCP 2.2 specifikációnak. Továbbá fejlett audio visszacsatoló (eARC) támogatással érkezik (firmware frissítés által) a legfejlettebb hangformátumok számára, mely az eszköz és a kompatibilis televíziók között egy HDMI csatlakozáson keresztül működik.

A házimozi rendszer más összetevőivel való távvezérlő kompatibilitás érdekében az AV8805 infravörös távvezérlő bemenettel és kimenettel rendelkezik a hátlapon, valamint kettős 12V-os trigger kimenetekkel is el van látva. A külső otthoni automatizáláshoz és vezérlõberendezésekhez való közvetlen csatlakozáshoz az AV8805 RS-232C soros porttal rendelkezik - Crestron Connected tanúsítvánnyal - amely gyors és könnyû integrációt biztosít a Crestron otthoni automatizálási eszközökkel. Az IP vezérlés is megjelenik. Végül a Marantz AV8805-es az Audyssey MultEQ XT32 verziójával érkezik, LFC, Sub EQ HT, Dynamic Volume és Dynamic EQ funkciókkal az otthoni hangzás tökéletes kiegyenlítéséhez.

Az AV8805 2018 márciusától lesz elérhető!

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben