Fizetési és szállítási információk

Webáruházunkban online 0-24 órában tud vásárolni, de ha szeretné személyesen is megtekinteni kínálatunkat, akkor jöjjön be üzletünkbe, hétfőtől péntekig 10-18 óra között várjuk. Címünk: 1067. Budapest, Teréz krt. 31. ( Oktogon és a Béke Hotel között)

Fizetési és szállítási információk

 

Megrendelés/szerződéskötés menete: Honlapon keresztül online

A rendelések feldolgozása folyamatosan és két lépcsőben történik. Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. A rendelésről először egy automata visszajelzést kap, majd munkatársunk e-mailen igazolja vissza a megrendelést. A visszaigazoló e-mailben szerepelni fog az átvétel időpontja illetve a futárszolgálathoz történő átadás dátuma. Amennyiben a megrendelés a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. 

Árak:  A honlapon feltüntetett bruttó árak

Áruátvétel:  Üzletünkben személyesen, illetve házhozszállítással.

Személyesen: H-P: 10:00 - 18:00 óra között.

Házhozszállítás:  A megrendelt árut a GLS futárszolgálat szállítja ki országszerte a feladást követő munkanapon az alábbi kiszállítási díj ellenében, melyet a számlán külön tételként feltüntetünk.

 

 

Áru szállítási díjak: 

Szállítási díjaink:

150.000Ft  egyedi érték felett                               INGYENES

150.000Ft egyedi érték alatt (0-40kg között)             1.590Ft 

Az árak irányadók, a pontos összeget a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben közöljük.
A kiszállításról a futárszolgálat sms üzenetet küld igény szerint.
Expressz és hétvégi kiszállításra kérje ajánlatunkat.

 

 

Raktáron lévő árut 12 óra előtt érkező megrendelés esetén a megrendelés napján feladjuk, nem raktári árukat a hozzánk történő beérkezés napján adjuk át a  GLS-nek. 

Fizetési módok:

 • Utánvéttel: Kiszállítás esetén lehetséges, a futárnak készpénzben történő fizetés. Az utánvét maximum 500.000,- Ft lehet, ezt meghaladó megrendelést átutalással kérjük fizetni!
 • Átutalással:A megrendelés alapján kiállított előlegbekérő bizonylatot e-mailben eljuttatjuk a megrendelő által megadott címre. Miután a vételár jóváírásra kerül a bankszámlánkon, ezt jelezzük a vevőnk felé és egyeztetünk az áru átadásával kapcsolatban.
 • Készpénzben:Üzletünkben történő áruátvételkor lehetséges, készpénzes számla alapján.
 • Bankkártyával:Üzletünkben történő átvételkor, (Visa, MasterCard, Maestro)
 • Utalvánnyal
 • Hitel igénybevételével: érdeklődjön az üzletünkben

 

Bolti vásárlás menete:Vásárlás/szerződéskötés menete: Személyesen történik a 1067. Budapest, Teréz krt. 31. alatti üzletünkben. 

Áruátvétel: Személyesen az üzletben.
Az interneten lefoglalt termékeket egyeztetett időpontban lehet az üzletünkben megvásárolni. Átutalással történő fizetés esetén csak a végösszeg bankszámlánkon való megjelenése után tudjuk a foglalt árut átadni.

Fizetés:  Többféle módon lehetséges

 • Készpénzben:  Üzletünkben történő áruátvételkor lehetséges, készpénzes számla alapján.
 • Átutalással:A foglalás alapján kiállított előlegbekérő bizonylatot e-mail-ben eljuttatjuk a kért címre. Amint az előleg jóváírásra kerül a bankszámlánkon, azt jelezzük ügyfelünknek. A végleges számlát a vásárláskor állítjuk ki.
 • Bankkártyával:VISA, Maestro és MasterCard bankkártyákat áll módunkban elfogadni.
 • Utalványokkal
 • Hitel igénybevételével: rendelés előtt érdeklődjön az üzletünkben

 

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

 

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben