Marantz Pro Turret videó-streaming rendszer

2018. február 5. |

Már kapható!

 

Broadcast Video Streaming System

 

Tulajdonságok:

  • Minden-az-egyben önállóan működő broadcast rendszer
  • Full HD webkamera H.264 videó tömörítéssel
  • Magas minőségű USB kondenzátor mikrofon (48kHz/16-bit) pop filter-rel
  • Változtatható fényerejű LED gyűrűs lámpa / nappali fény színhőmérséklet, hideg, meleg és diffúz kiegészítő szűrőkkel
  • USB-C kijárat a számítógép felé, nagy sebességű kapcsolat, alacsony késés
  • Beépített USB hub
  • Fejhallgató erősítő

 

Áttekintés:

Ez a 6 csatornás felvevő kiválóan teljesít kamerára, kameraállványra felszerelve, vagy akár tokban tárolva kültéri felvételeken, így kielégíti a haladó szintű DSLR szakemberek minden igényét.

Egyszerre 6 magas minőségű hangsávot rögzíthetünk, 4 XLR kombinált csatlakozón és 2 TRS jack csatlakozón keresztül mikrofon és vonalszintű jeleket vehetünk fel. Az extra sokoldalú felhasználás érdekében egy 3.5mm-es TRS bemenetet is használhatunk. A Dual-Record funkció használatával csökkentett jelszintű biztonsági sávokat is rögzíthetünk, maximum 3 ‘safety track’ lehetséges kritikus felhasználásra.

Az 5/6 csatornákra is köthetünk szimmetrikus mikrofonkábelt a csomagban található ¼” TRS/XLRF átalakító kábelek segítségével.

A Turret egy eredeti, könnyen használható megoldás műsorszórásra és podcast alkalmazásra, olyan felhasználók számára, akik egy nagy tudású, széles körben felhasználható eszközt keresnek, amihez nem szükséges további kiegészítők megvásárlása. A Turret-ben full HD felbontású kamerát (H.264 tömörített formátum), magas minőségű (48kHz/16-bit) USB-s kondenzátormikrofont pop filterrel és egy olyan LED gyűrűs lámpát találunk, ami nappali fényviszonyok között is tökéletesen működik, valamint hideg és meleg színhőmérsékletet eredményező filterek is vannak a tartozékok közt.

A Marantz Professional Turret egy minden az egyben közvetítő eszköz, ami magas minőségű komponensekkel, rengeteg konfigurációs lehetőséggel örvendezteti meg a felhasználókat, legyenek podcater-ek, gamer-ek vagy élő internetes streamer-ek. Kiváló választás professzionális prezentációkhoz is. Kompakt és egyszerű kialakítású, tökéletes asztali használatra, de elég hordozható ahhoz, hogy magunkkal vigyük külső helyszínekre is.

A Turret nagysebességű, alacsony késésű USB-C kimenettel és beépített USB hubbal rendelkezik, igazán önálló, külső egyéb kiegészítő eszközökre nincs szükség használata közben, megbirkózik minden feladattal, ami felmerülhet streaming/podcast/gaming környezetben. Fedélzeti fejhallgató erősítőjével a hang monitorozása gyerekjáték.  Minden lelkes streaming/broadcasting felhasználónak erre az eszközre van szüksége, mivel minden megtalálható ebben a praktikus, nagy teljesítményű csomagban.

Auto-focus rendszerű kamerája full HD (max.1920x 1080 pixel) felbontással bír, ami a Skype legújabb verziójával is kompatibilis. Automatikusan korrigálja a gyengébb fényviszonyokat, valamint kompatibilis Windows® 7, Windows 8, Windows 10 (vagy későbbi), és Mac OS 10.6 (vagy későbbi) operációs rendszerekkel, HD 720p minőség a FaceTime for Mac és más támogatott videó-hívó kliensekkel; Full HD 1080p videó felvétel QuickTime Player-rel)
Chrome OS™, Android v 5.0 (vagy későbbi) támogatott videó-hívó kliensekkel.

A mikrofon is egy extrém jól teljesítő eszköz. Kondenzátoros felépítésű back electret mikrofon, 14mm átmérőjű membránnal, érzékenysége -34dB ± 2dB (0dB = 1V/Pa @ 1kHz), a maximum hangnyomás 132dB (THD: 0.5% @1kHz) és széles frekvencia tartomány 150-15kHz-ig. A felhasználó kényelme érdekében az előfok az oszlopon mikrofon érzékenység szabályzójába van beépítve.

A mikrofon jelét a felhasználók felvétel/streaming közben is monitorozhatják, a számítógép fejhallgató kimenetén tapasztalható késés nélkül. A fejhallgató kimenet (hangerő szabályzóval) az oszlopon található.

Az oszlopon találjuk a fő szabályzókat, amiket a streamer/podcaster könnyen elér a rendszer használata közben. Ezek között van egy LED fényerőszabályzó dimmer, ami bal szélső állásban kikapcsolja a fényforrást, fejhallgató kimeneti csatlakozó, az ehhez tartozó hangerőszabályzó, mikrofon érzékenység szabályzó, mikrofon némítás gomb, kamera ki- és bekapcsoló gomb.

Az oszlop hátulján találjuk az USB-C aljzatot, 2db USB 3.0 csatlakozót (beépített HUB), valamint a 12VDC tápellátás aljzatát.

Ez a fajta felhasználó központú kialakítás, a kezelőszervek logikus elrendezése rendkívül könnyen használhatóvá és intuitívvá teszi a Turret használatát, mindeközben extrém erőteljes, fennakadások nélküli teljesítmény jellemzi. A végfelhasználó számára így a rendszer könnyen átlátható és zökkenőmentesen használható.

A LED gyűrűs lámpa átmérője 100mm, 5600K színhőmérséklete megegyezik a nappali fényviszonyoknak, több plasztik szűrővel is megváltoztathatjuk színhőmérsékletét, ezek könnyedén bepattinthatók a lámpa keretébe. A Cold Filter 3000K-es, a Warm Filter 3000K-es színhőmérsékletet ad, míg egy Diffused Daylight Filter kiegészítőt is kapunk, amivel a szórt fényt kompenzálhatjuk.

A Turret rendszer egyik kritikus része az extrém magas minőségű fejhallgató erősítő. Egy artikulált, hiteles fejhallgató hangzás nélkül az egész broadcast/podcast/gamer élmény darabokra hullik. A Turret könnyedén veszi ezt az akadályt kifogástalan minőségével:  THD <0.009%, Jel/Zaj arány>100dB és a frekvencia érzékenység pedig 20-20kHz. 130mW RMS kimeneti teljesítményével és 30 Ohm impedanciájával gyakorlatilag bármilyen fejhallgatót meghajthatunk a Turret-tel, extrém hangerő mellett is tiszta és részletes hangképpel.

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben